Mea Flora

 

Kukkapalvelu Mea Flora on vuonna 2015 perustettu kukkasidontaan erikoistunut yritys. Yrityksemme kukittaa niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaidenkin kaiken kokoiset juhlat ja tapahtumat. Tarjoamme myös kuljetuspalvelun sidontakokonaisuuksille noin 100km säteellä Tampereen alueelta. Kukkasidonnan lisäksi tarjoamme myös vihersisustusta yrityksille.

Yrityksemme visio on tuoda asiakkaidemme tietoisuuteen perinteisten menetelmien ja tuotteiden lisäksi myös modernimpaa toteutusta kukkasidonnan ja vihersisustamisen alalla. Haluamme kehittyä jatkuvasti uuteen suuntaan ja tuoda eurooppalaista sidontatrendejä Suomeen.

Toiminnassamme pyrimme yhä asiakaslähtöisempiin kohtaamisiin. Yrittäjänä minulla on vuosien kokemus asiakaspalvelualalta sekä motivaationa hymyilevä asiakas. Haluammekin jokaisen asiakkaan tuntevan olonsa mukavaksi ja luontevaksi meidän kanssamme toimiessaan ja vievän hyvää sanaa eteenpäin.

Haluamme osaltamme tuoda kortemme kekoon ympäristöystävällisyydessä tukemalla muun muassa kierrättämistä. Lajittelemme toiminnassamme syntyvät jätteemme ympäristösuositusten mukaan.


Avoinna: ma-pe: 10-20 la: 10-18 su: suljettu VERKKOKAUPPA Puhelin 044 978 1840 © Mea Flora 2016, made by 1702.fi